Välkommen till oss på Epinova! logotype

Välkommen till vår karriärsida

Möt våra fantastiska medarbetare 👋🏼

 • Jag letade nytt jobb i samband med att jag flyttade ut på landet eftersom distansarbete inte fungerade hos min dåvarande arbetsgivare. Jag hittade Epinova som har ett arbetssätt som fungerar väldigt bra med distansarbete. Ja alla mina kollegor uppskattar den möjligheten!

  Mia

  Fullstack-utvecklare

 • Jag är i grunden en kreativ och skapande person. Man skapar och utvecklar saker till det bättre. För mig är utveckling mycket mer än bara kod och teknik. Magin ligger i samarbetet och att nå ett gemensamt mål och att få se effekten av det man gör.

  Wezz

  Tech-lead och Fullstack-utvecklare

 • Med min bakgrund inom produktbolag så vet jag att en lösning som inte är byggd på rätt sätt kommer att kosta mycket pengar och resurser över tid. Att bygga rätt är oerhört viktigt och något vi är duktiga på. För mig som VD och arkitekt är långsiktighet och kvalitet viktigt!

  Linus Ekström

  VD, Arkitekt & OMVP (Optimizely Most Valuable Professional)

 • På Epinova är det en självklarhet med flexibilitet och eget ansvar och att kunna ägna både tid åt familjen och samtidigt göra riktigt bra saker när man är på jobbet. Det är viktigt för mig som har familj och jag är stolt över Epinovas värderingar!

  Bryan

  Frontend-utvecklare

Att jobba på Epinova innebär

 • En vilja att lära sig

  I vår bransch blir man aldrig fullärd och det finns oändligt med teknologi och mönster att hålla koll på. Detta är förstås inte möjligt för en enskild person – och därför tror vi starkt på att diskutera saker i grupp – och sätta mönster som vi kan applicera och återanvända för våra olika kunder. Det gör att vi minskar beroendet av vem som jobbar med ett projekt – samt att vi kan lösa problem en gång och sedan dela kunskap inom företaget. Det gör vi bl. a. genom kodstandarder som även inkluderar projektstruktur och mönster.

 • Att göra det lilla extra

  Vi är inte ett företag för dom som vill komma in och sitta av sina timmar och koda lite utifrån någonting som någon annan har specificerat utan att diskutera om det är rätt lösning för kunden. Vi räknar med att de som jobbar på Epinova är engagerade och därmed proaktiva mot våra kunder. Vi löser de saker som våra kunder behöver hjälp med – men försöker att vara proaktiva och föreslå både lösningar på befintliga problem men också nya möjligheter för våra kunder.

 • Vi tror på hantverket

  Vi tror på hantverket och att bygga lösningar av hög kvalitet. Vi tror på återanvändbarhet och komponenttänk och att ensam inte är starkast. Vi letar efter dig som vill vara med och forma din arbetsplats, göra skillnad för både kollegor och kunder, och leverera lösningar som du stolt kan sätta ditt namn på. På Epinova kommer vi att göra allt vi kan för att du ska trivas och lyckas - vi jobbar som ett team med gemensamt ansvar för våra kunder.

Stockholm